Drncám se životem...

Drncám se životem...

Anotace: ...

Drncám se životem..
Už není nic jak bylo dřív..
Jsem obyčejné nudné nic..?

Skrápěna bolestí,
upadám v kolenou..
S pocitem neštěstí,
mám hlavou skloněnou..

V krajině za soumraku,
chci trhat křídla ptáků..
Chci vyrvat srdce z těla..
Abych už nikdy víc..

Tak strašně netrpěla..

Jsem jako zahozená bedna..
Jsem jako suchý starý strom..

Jsem jako voják,
co tělem prolétla mu střela..
Jsem jako žebrák,
prosící skývu chleba..

Jsem jako zapadnuvší song..

Toulám se a hledám..

Nějaký povzbudivý tón..
Autor labuť, 02.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, 0-0, just me, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná...a přesto krásná...*:)

12.12.2009 14:36:00 | PIPSQUEAK

Není co dodat, jen ten tón aby jsi brzo našla.

12.11.2008 20:46:00 | Paulín

...tóny budou...tóny přijdou...jen se musíš zaposlouchat

02.03.2008 20:47:00 | Lota

jen nepřestávej hledat...

02.03.2008 19:39:00 | 0-0

Snad se najde naděje...

02.03.2008 16:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí