O smutku...

O smutku...

Anotace: .. jedny smutné oči..

Pohledná tvář,
obrácená k luně..
Teď dívá se k nám,
s pohledem, co stůně..

Ve dlaních smotek,
nesoucí barvu bílé růže
a slané slzy,
kanoucí z nitra tiché kůže..

.. Na papír písmena nesoucí..

Proč tolik slz..?
Co smotek ukrývá..?
Jak ostý nůž,
ranil jí přímo do živa..

Nechytá slzy..
Nechá je dopadat..
Jakoby chtěla..
Z papíru všechno vymazat..
A bolest nechat odplavat..

Chvěje se chladem..
Zmítá se bolestí..
Oči má rudé..
Chtěla by za štěstím..

Proč člověk má ten dar,
ze srdce tvořit cár..

Rozdávat druhým neštěstí
a svírat ruce do pěstí..

Pohledná tvář..
Obrácená k luně..
S pohledem - co stůně...
Autor labuť, 02.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, grázlík, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, Severka, Lorraine, 0-0, Bžunda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

*:(

12.12.2009 14:38:00 | PIPSQUEAK

Moc hezky jsi to napsala...a snad se ty smutné oči brzo rozzáří...

02.03.2008 19:41:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí