Den u řeky

Den u řeky

Anotace: Pálilo slunce a opíralo se mi do zad....Tobě svítilo do obličeje a příšerně ses kvůli tomu šklebil...smála jsem se Ti

Zas další den strávený nad nesmyslným blábolením u řeky
Mám ráda tyhle dny
kdy mi dychtivě mluvíš o věcech
které mě nepřitahují
a já si jen bezelstně žmoulám v ruce kopretinu s předsevzetím
že už to nikdy neudělám
A Ty mluvíš a pomalu oddechuješ
Přemýšlím nad svým tichým odchodem
jestli by sis vůbec všiml
že Ti odešla půlka publika
A už bezmyšlenkovitě trhám další kopretinu
Autor Zápěstí, 02.03.2008
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, Noc17, Walentine, kulí očko, Eviah, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera jsi mistr atmosféry, jsem nadšená

18.03.2008 21:59:00 | Noc17

Zajimavá, zanechávající plno dojmů. *

17.03.2008 15:00:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí