Milenci na sněhu

Milenci na sněhu

Anotace: no co dodat.......

Milenci na sněhu,
jsou jako kapky rosy,
jdou pro lásku a pro něhu životem klidně bosi.

Milenci na sněhu jsou jako černé vrány,
nápadní ve své samotě otvíraj tajně brány,
do zakázanejch snů.

Milenci na sněhu tiší jak noční nebe,
necítí chlad a samotu mají jen sami sebe.

Milenci na sněhu,
dvě ztuhlá lidská těla,
nad jejich hrobem bělostným,
tichá motlitba zněla.

Zemřeli mladí a naivní,
pro lásku a něhu všedních dní.
Autor DERALTE, 04.07.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí