Samota

Samota

Anotace: ....to je ta paní co ji snad každý tak trochu zná....

Samota vzešla ze samoty,
je uzamčena do němoty,
tiché jak voda v tůni.

Je plná bolesti,
ne nemá žádnou vůni,
a čas ten na ni nestačí,
je jako žebrák co se všude protlačí,
když žádá o nocleh.

Ona však zůstává,
bují a roste jako mech,
až celou tvoji duši zaplní.

Potom je šťastná,
jak spící kotě tiše zavrní,
a táhne o dům dál.

Zůstává po ní jen tupá prázdnota,
a někde u srdce její dcera,
samota...
Autor DERALTE, 04.07.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí