O karlkulce

O karlkulce

Anotace: pohádka jenom pro dospělé

Tupá karkulka s košíkem,
courá temným lesíkem.
Zpívá si nahlas písničky,
a trhá jarní kytičky.

A tak si zpívá, skotačí,
a pomalu se otáčí.
V tom spatří v malé lesní díře,
nadržené vlčí zvíře.

Stékají jí potu krůpěje,
však vlk se jenom usměje.
Nabízím ti dívko lásku,
chceš povozit na ocásku?

Karkulka se v tváři zarděla,
styděla se, až úzkostí prděla.
Vlka však pšouky těžko odradí,
pálí ho divoké, vlčí nářadí.

Za malou chvilku vlk na karkulce,
dovádí jako Pešek na nové motorce.
Ve víru vášně jí rozdupal košíček,
natrhl kalhotky a oslintal culíček.

Tak se to tedy doopravdy stalo,
na babičku se už nedostalo.
Teprve zítra jí v chaloupce vlk,
natrhne trenýrky a oslintá krk.
Autor drahý, 03.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Syala, hanele m., takova, Robert Thomas, beerede, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže takto to bolo? už viem, prečo deťom vymysleli vlastnú verziu :)S

04.04.2008 16:32:00 | Syala

Vypjatá emoční situace, určitě to pro Tebe v tu chvíli nebylo jednoduché, pa

12.03.2008 10:24:00 | PatriceB

ti něco přinesu, snad to najdu :oD

05.03.2008 22:45:00 | hanele m.

haha,tak tu ještě neznám

04.03.2008 18:23:00 | takova

už se těším do lesa

03.03.2008 16:11:00 | beerede

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí