Volání...

Volání...

Anotace: ...

Mám horkou dlaň
a nemám ji kde chladit..
Mám ústa plná polibků..

Své srdce teď držím..
..lásko..
Na své dlani..

Chci Ti ho dát..
Však právě..
Nejsi tu..

Jsem plna touhy
a hřejivého tepla..
Chci cítit něžné doteky..

Hrozně se trápím..
A závidím těm dvěma..
Co procházejí spolu u řeky..

Všude se šeří
a všechno kolem zebe..
A duše má teď není u Tebe..

Volám Tě, prosím..
Však všechno zdá se marné..
Usínám lásko..
Jako bez krve..

Přijď brzy..
Nenech mě dlouho čekat..
Zahal mne do svých doteků..
A zkus mi aspoň chvíli šeptat..

Lásko má neboj..
Už jsem tu..
Autor labuť, 03.03.2008
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, grázlík, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Doufám, že není hluchý?! Hezká básnička...*:)

12.12.2009 14:41:00 | PIPSQUEAK

krásná- bělásek

04.03.2008 17:32:00 | bělásek

On příjde a zahřeje Tě...

03.03.2008 21:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí