Zatmění

Zatmění

Anotace: ...

V očích hoří ti touha,
poznávám se v plameni,
jsem cár papíru,
zmuchlaný lístek na vlak
prošlého čekání.

Zapletený do snů,
při občasném zatmění
zvedám hlavu ve stínu slunce.
Vylétám pak z okna domu
od lůžka ženy a postýlek dětí
k tobě do oblak.

Tam něha hoří proudem
až hvězdy tají,
pod kvetoucí jabloní
spadané polibky
plnými hrstmi
rozdáváš.

Sežehlý na prach
v objetí
perutěmi prstů
proplynu s větrem

zpátky dolů.
Autor Taog, 03.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., maena, Koprtinka, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, s.e.n, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je mi moc blízká... tak celkově celá :o)

05.03.2008 20:26:00 | hanele m.

Pěkně píšeš,tak nějak v rytmu běží myšlenky v básních

Co ta sbírka,co jsi o ní mluvil na srazu.
Doufám,že si to nepletu.

03.03.2008 21:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí