Nitka pavučí..

Nitka pavučí..

Anotace: Automatický text

Nitka pavučí..

"Prokletá noc!"

Divoký tanec ve víru vášní,
nebe se nad námi vznáší,
pohyby pomalé,
srdce kulhavé,
hledím ti do očí,
věřím, že tam... najdu duši tvou.

Pozorně nahlížím,
sleduji, ob-jevuji,
- vzdycháš,..
nemáš ponětí,
bez obav, bez smetí líbám tě vší chutí,
..je to tak zvláštní..

Hlas se mi chvěje,
"Kam tohle spěje?"
Dech se mi tají,
- tvé prsty - po ňadrech mých šplhají,..
oči otvírám a tebe v svou náruč svírám.

Byla tma,
ticho,
pak opojný šum,
"Kam zmizel si, milý můj..?"
Autor LOMI, 04.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Metcheque, Psavec, Severka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí