PROČ JSEM TO NEUDĚLAL?

PROČ JSEM TO NEUDĚLAL?

Anotace: ...milovat v posteli,to kde kdo umí, já jsem chtěl vždycky,ať žena vrní...

Spěchám domů z práce s kytici růží
do vázy k nohám tvým ji pokládám.
Něžnými slovy tě laskám v podpaží
pohledem očí v tvých tužbách hledám.

...Měl jsem to dělat,aby jsi žila!!!

Chválím ti nudle
s mákem mám v oblibě,
umyju nádobí
jdu kouřit vedle.

...Měl jsem to dělat,aby jsi žila!!!

Hraju si s miminkem co nám dvěma patří
...opatrně pokládám,přebalit stačí.
Protřepu polštáře rozestelu pro tři,
...pro tebe pro mne a pro to další.

...Měl jsem to dělat,aby jsi žila!!!

Vášnivá obětí ve vrnění splynou
oddaná slovíčka z úst mých se řinou
Cukavé pohyby ve vrchol se hrnou
říkám ti tiše...že nechci jinou.

...Měl jsem to dělat,aby jsi žila!!!

Zapomínám na narozeniny
pro mně je máš denně
Všelijaká výročí rodiny
ty jsou všechny schované ve mě.

...Nemněl jsem to dělat,asi by´s žila!!!

Zajdu si na pivo
a hned se vrátím...

...Hladím tě po čele
rovnám ti vrásky
...zlepším se,slibuji
...hned příští svátky.

...

JEŠTĚ,ŽE JSI MI NEUMŘELA!!!
Autor WAYWARD, 04.03.2008
Přečteno 274x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Walentine, Verule, Robert Thomas, jesterka, Lorraine, Aťan, Danah, isisleo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pánové jsou jak koukám všichni stejní, ale my ženy vás máme stejně moc rády :)

21.07.2009 14:42:00 | BARBYE

Ještě uprostřed tvého vyznání jsem se bála konce.
Díky Bohu, konec dopadl dobře.
Nemáš se opravdu za co stydět.

09.03.2008 22:57:00 | Verule

Musím se přiznat, že mně se právě takový konec líbil. Uvědomit si správné počínání včas, je umění. Uvědomit si ho pozdě, to umí kde kdo...

04.03.2008 21:11:00 | Aťan

jsou to myšlenkové pochody a podle mne krásné.

04.03.2008 18:30:00 | takova

Nechť dobro v lásce přetrvá...

04.03.2008 13:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí