Mrazivý svět

Mrazivý svět

Anotace: xxx

Mrazivým pondělím,do sněhu zabořen
toulám se po kraji počasím zaskočen

Pak už jen vločky,co na víčkách těžknou
DO TVÁŘE TESAJÍ PODOBU VĚČNOU
- bílého anděla s knoflíky z hubertusu
- ledovou královnu v šatech ze špiritusu

Podlomen mdlobami v poslední modlidbě,
usmířen s můzami (s tou s kosou osobně)

Obejmut se všemi,co dávno jsem neviděl
Lehám si do peří,ledem jen obklopen
pak ale PLAMÍNEK mrazem se propálí,
ruce mi objímá,srdíčko popálí

Všechno se promění(úzkosti oddálí)

Jenom se PLAMÍNKU nedívej do jámy:
Kůži mi sežehni,uvař mi krev!

Jenom už nevracej mrazivý svět
Autor Chránič Zubů, 04.03.2008
Přečteno 372x
Tipy 18
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, Divoženka1, J.U. Ray, Rootness, WAYWARD, Vlk v rouše, Mademoiselle Drea, Netty de Touvenell, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mě z toho mrazí píšu St a ten pocit zimy jdu spláchnout horkým thé

18.10.2010 12:49:00 | Divoženka1

...dobrá,tip

16.07.2009 08:56:00 | WAYWARD

Hezké dílko :)

08.01.2009 12:35:00 | Mademoiselle Drea

jo, taky se mi líbí.

04.03.2008 16:35:00 | Psavec

...me taky....:o)

04.03.2008 13:47:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí