Zabarvený život

Zabarvený život

Anotace: Miluju barvy

Podej mi červenou pastelku,
potřebuji malovat,
zvýrazňovačem podtrhnout
a s tužkou zachovat.

Vybarvovat obrázek,
předurčený jako osud,
použít dané barvy
a neměnit nic.

Nemůžeš zaměnit černou a modrou,
nemůžeš oddělit je od sebe,
můžeš však vymyslet svoji jedinou
a zůstat u ní dlouze.

Zanechat za sebou barevnou stopu,
nenechat na sebe zapomenout.
Malovat vesele,spontánně hmotu
a nezapomenout žít život.
Autor come-past, 04.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednak líbí, jednak si mi něco připomněla ...

04.03.2008 17:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí