S bílou vlajkou, přátelům

S bílou vlajkou, přátelům

Anotace: .

Postav se čelem ke mně,
posečkej vteřin pár.
Povídej!

Já čekám, co mi řekneš.
Sleduji Tě,
diváme se do očí.
Věty, které slyšet nechceš.
Avšak mohou pomoci.
Povídej a nepřestávej.
Vždyť já se nezlobím.

Nepřestávej, neumírej.
Smiř se s mojí pomocí.
Nezapomeň na pokoru.
Nevyměnit svou čistou hlavu.
Mysli na nás na všechny.
Na přátelé, na lidi.

Stačilo by jen málo,
uvěřit a nežít málo.
Snažit se žít zplna.

Postav se přede mě.
Dnes se na upřímnost hraje.
Řekni Tvůj názor!
"Co se s námi děje?"
Autor come-past, 04.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Anjobi., Bíša, Ishtar, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ať přátelství přetrvá!:) Básnička se mi líbí.

04.03.2008 17:26:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí