Kruté jako život sám

Kruté jako život sám

Anotace: Když na kusy jsi roztrhán

Kruté jako život sám…

Chci žít
Jen tak ze zvyku
V srdci mít
Hrot hřebíku
Co trochu rýpne si rád

Chci žít
Mít křídla dlouhá
A snít
Jak je chvíle dlouhá
Neslyšet žádnou z rad

Na tváři
Úsměv smělý mít
Ve snáři
Ohraný vtip
Jež vždycky rozpláče

V duši klid
Jež hoří touhou
V ruce mít
Jizvou pouhou
Jež nebolí, je od hráče

Mít hloupé nápady
Jež se neomrzí
Zamčená na dva západy
V očích nezamrazí
Jediné Tvé slovo

Všechno jsi měl
I krysí hejno
Cíl zapomněl
Opomeň lejno
Jež zdobí olovo…
Autor Želwice, 04.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Boleslava
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí