blízká? - ni! / ...na časy

blízká? - ni! / ...na časy

Anotace: ...

.

prolog

i kdybys mi chtěl dát
co žádné jiné
neměla bych zase nic

.

***********************

.

blízká? - ni! / ...na časy

.

jsi mi nablízku já ti předaleká
ty se přeš dál já se dál lekám
že zazvoní podkovy smích i hrana...

hra na dávná dávna
zas voní............smíchala se
halasí hlasem
a má sněhovou příchuť... na!

s něhou svou přijď – chutnám
jak dřív.....hřeju.....poddám se ti
rukám tvým a tvému setí...

blýskání přeju si!

.

.
Autor hanele m., 05.03.2008
Přečteno 234x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, pejrak, abcabcabc, drsnosrstej kokršpaněl, Drobek~3, Heda, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, maena, Bean, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když jsem s tebou..
blýská se..
snad na lepší časy..
do tý doby
než si zase ze mě
budeš rváti vlasy :o)

05.03.2008 18:34:00 | Bean

Na časy lepší...

05.03.2008 13:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí