Titulek nemá titulek, tudíž je bez titulku

Titulek nemá titulek, tudíž je bez titulku

Anotace: Snaž se nejprve pochopit sebe sama, jakožto nějakého nepodstatně podstatného tvora...pak teprve odsuzuj ostatní

Hluchý je svět, slepější jsou nory, zemina v květ, slunce a hory.
Vysoká skála, hluboká jeskyně, stínu jen z mála, přesto však tma zde je..
Kdo takto učinil?..Bůh, nebo osud?
Čím lidstvo uspěje?..Je nějaká naděje?
Nevěšti osud, nekoukej do karet
Vše odsud posud, sic pohleď do sebe!
Autor Passive, 05.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ludmil, trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí