Svobodné pocity štěstí

Svobodné pocity štěstí

Anotace: leťte :D

Letí včelka, bzučí bzuk.
Letí kolem krásných luk.

Louka krásně pylem voní,
až alergik slzy roní.

Přišel kvítí natrhat,
říct manželce: ,,Mám tě rád."

Dobré skutky svítí tu,
každý tropí dobrotu.

Plno hmyzu v krásných lukách,
už nikdy ležet v hrozných mukách.

Toť rada pro pesimisty,
pro zahleděné do své busty.

Šťastně bloudit loukami,
pobíhati po stráni.
Autor Cathy, 05.03.2008
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak je mozny, ze tu jeste nemas bod? to to cetli symi pesimistni a urazili se?

19.03.2008 22:14:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí