Strach

Strach

Anotace: POtřebovala jsem nějak ze sebe tento pocit dostat... Má své podstatné odůvodnění...

Bloudíš samotou mezi lidmi
Nahá jako březí květ
Hledáš slůvka z věty vědmi
Pro žal nevidíš svět

Bojíš se v nitru
a bojíš se navenek
z písní všech větrů
z hodnoty stravenek

Touláš se prázdnotou
Touláš se nešťastna
Chtělas být královnou
Teď čumíš do prázdna

Pro svůj hloupý chtíč
Tak zarputile vedený
Teď hledáš klíč
Srdce je však zamčený

Ztratila jsi svůj nějvětší dar
Teď v nejistotě trpíš
Snad ti teď život nepřekazí zmar
Teď se v nejistotě topíš
Autor Shadow Cat, 05.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi ..moc ..stravenky bodujou :D

05.03.2008 23:12:00 | drew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí