Dvě tváře

Dvě tváře

Anotace: ...komu mohu věřit? Sobě asi ne...

Být či nebýt jsou dvě věci,
leží v hlavě bez pomoci.
K čemu se mám přiklonit,
nevěř všemu neboli,
vše co je zlé a bude zlým.
Láskou tě pak zaplním.
Nožem ostrým řízni do tě,
rozděl se a panuj sobě.
Tomu kdo ti v hlavě leží,
nutí tě, nutí, umři hlady.
Jestli se však nerozhodneš,
navždy dvojí tváří zhyneš.
Jedno tělo, jedno srdce,
rozhodni se, kde to bude.
Levá, pravá, černá, bílá.
Blížencem jsem, nepopírám.
Jedem malý krůček zlosti,
lepší zemřít než být tady.
Kdo ví, kdo mi poví rady.
Jak se zbavit světů dvou,
Mysli srdcem, ne nudou.
Už si řekni jednou dost!!!
Nemiluj jen pro radost…
Autor tearful, 06.03.2008
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí