???..

???..

Anotace: ...

S obrazem nevšedního snění..
Dívám se do zrcadla..
Chtěla bych ptát se - neví..
Či vyhýbá se odpovědi..?

V dlaních mám tiché chvění..
Chtěla bych - co vlastně..?
Sama nevím..

V tom zvláštním opojení..
Toulám se nočním bděním..

S ozvěnou volanou z rohu do rohu..
Šeptám ta slůvka jiná nemohu..
Že chtěla bych mít v duši pohodu..
Kráčet cestou srdečních hlaholů..

Do očí vlít odraz jiskřivého vína..
Do dlaní napsat, že nebudu už jiná..
Do duše vpustit křídla ptáků..
Do srdce horkost letního vánku..

A v proudu příštích dní..
S úsměvem na rtech..
Být nad věcí..
A s klidem na srdci..

ŽÍT...
Autor labuť, 06.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, vodnař, 0-0, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

12.12.2009 14:48:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí