A tak tady žijeme

A tak tady žijeme

Anotace: podle skutečné události

Jakpak se asi dnes v Praze daří soše svatého Václava?

Země zrozená
starými silami,
okna zastřená
perskými plachtami,
nádoba jak bažant,
pohovka prachová,
zápisky Harant
mladý uschová.
Hvězdy svítí
v osamělém městě,
bílého kvítí
spousta tu kvete.
Islandština nocí zní,
pánové se pobaví,
třetí zatím tiše sní.

Noc co noc zde navštěvují,
modré sny ty apolity,
oblouzněni milují v nich
zhmotněné své afrodíty.

Troubí z věže Robertovy,
nápěv sladký, zima je,
sami sobě neodpoví,
splynou tady do máje?
Autor Andronikos, 06.03.2008
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí