Jít za hlasem

Jít za hlasem

Anotace: Automatický text

Jít za hlasem

Stojím v dálce,
tam u břehu řeky
a uši mé slyší slabé,
ale přesto mámivé volání,
vítr fouká,
vlasy mé se čechrají
- s vánkem si žertovně pohrávají,
fouká čím dál víc
a neznámý hlas křičí z plných plic,
rukama mávám,
chci přiblížit se víc
- tam, k Tobě blíž.

Nevím kdo jsi ani proč voláš právě mě,
však píšťalka kouzelná,
převlečná do hlasu tvého má silnou, opojnou moc
a láká mě celou dlouhou noc.

V dálce za zapadajícím sluncem vidím postavu
- vysokou a ztepilou.
Husté černé vlasy vlající ve větru
- cítím jak se chvěju.

Promluvils!
Tím připoutals mě k sobě.
Hledíme vstříc osudu
- téhle době
- jeden druhému do duše,
tvé oči jsou láskyplné otěže.

"Ach, proklatě!"

Ruka tvá přejela přes mou tvář
a mně zachtělo se náhle spát.

Spát!
Slastně po tvém boku spát..
Autor LOMI, 06.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Metcheque, meda000008, blue, Traci, Isabela - Easynka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

11.03.2008 10:50:00 | meda000008

krásné, opravdu...

10.03.2008 13:33:00 | Metcheque

krásné :)

08.03.2008 00:33:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí