Nikdy více sám

Nikdy více sám

Anotace: "K"

Víš, co je býti sám,
nejednou si to pocítil.
Kdy nucen si byl jíti dál,
když to život nařídil.

Nejednou plakals v polštář svůj,
bez jemného tepla v podhrudí.
Čelil bez hnutí útokům,
od lidí, od nichž to zabolí.

Snad chladné místo vyplním,
navěky, dnes i pozítří.
A krev v žilách zas rozprodím,
zlo ať se tebou nešíří..

Napořád budu při Tobě stát,
bez hnutí oka, pochybění.
S Tebou neznám tu horu ztrát,
vše zažene vzájemné zateplení ..

srdíčka toho druhého ..

Nikdy nedovolím, abys byl ještě někdy sám..
Autor Analisieren, 06.03.2008
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: cevert, excited, malá čarodejnice wiggová netopýrková, carodejka, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( Ty víš...

09.03.2008 22:39:00 | excited

Krasna..

07.03.2008 23:06:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí