Sudičky

Sudičky

Anotace: Bez.

Prostor kolikarozměrný chceš,
jeho rozměry bez cíle jdeš.

Nad hlavou kletbu sudiček,
bytí plné bludiček,
smrt si natahuje budíček.

Je za pět minut na budíčku,
ty bledý na nočníčku,
je za pět minut na budíčku,
je za pět minut konec běd.

Prostor, strach a nočníček,
pokoj plný sudiček,
šest bylo sudiček.

Přála prvá zdraví,
přála druhá nemoc,
přála třetí lásku,
přála čtvrtá nenávist,
přála pátá život,
přála šestá smrt.

Poznals sudost sudiček,
sbohem, zvoní budíček.
Autor IvoMaria, 07.03.2008
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavé ... :o) Zkrátka od každého něco.

08.03.2008 18:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí