ČEŠI NEMAJÍ UŽ SVOJI HRDOST

ČEŠI NEMAJÍ UŽ SVOJI HRDOST

Anotace: .........prostě jak to je.........

ČEŠI NEMAJÍ UŽ SVOJI HRDOST,
Prodali ji za pár EUR do EU
zbyl ve vočích smutek, na duši zlost
bezmocnost z našich poslanců
Sami si pleteme konopnej provaz
do propasti se prudce řítíme
to sami si lámeme ten svůj vaz
úctu ke svým předkům nemáme
Už není tady nic co by nás těšilo
tady se jen krade,vraždí, houstne vzduch
musíme se snažit, aby se to změnilo
a k tomu nám dopomáhej Bůh

Mám strach o nás i naše děti
nemůžeme být takhle lhostejní
tam kde si mohou hrát, válí se jen smetí
a od feťáka stříkačky injekční
Nejpěstovanější květinou je tráva
pervitin, prodává se ve školách
možná že marihuana v lékařství je zdravá
ale nesmí se objevit v dětských rukách
Už není tady nic co by nás těšilo
tady se jen krade,vraždí, houstne vzduch
musíme se snažit, aby se to změnilo,
a k tomu nám dopomáhej Bůh

Jenže realita je opravdu taková
vidíme to každý den v novinách
Čechy už dávno nejsou „zahrada nádherná“
perverzní pedofilové schovávají se v tmách
na malých dětech ukájí svůj chtíč
a to se mi vážně hodně nelíbí
musíme použít vše, ať už jsou pryč
normální člověk to pochopí
Už není tady nic co by nás těšilo
tady se jen krade,vraždí, houstne vzduch
musíme se snažit, aby se to změnilo
a k tomu nám dopomáhej Bůh
Musíme se snažit, aby se to změnilo
a k tomu nám dopomáhej Bůh.
Musíme se snažit, aby se to změnilo
a k tomu nám dopomáhej Bůh.
Autor Drobek~3, 07.03.2008
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Boleslava, isisleo, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela se mi to líbí, ale snad tak hrozné to není..i když ten pocit někdy taky mám..ale s tím prodejem za pár eur souhlasím, to byl obchod...

07.03.2008 18:07:00 | Boleslava

..jjo..

07.03.2008 11:51:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí