PŘENĚŽNĚLÁ

PŘENĚŽNĚLÁ

Anotace: ..ne

Balím svou duši do něžností

něžnosti tvých souzvučných tónů
společného času myšlenkových souzvuků

souzvuků tolerančních patentů
odhaluji jemné záhyby tvých kliček

kliček nadbíhajícich mým
mým seberealizačním pocitům

pocitům čtyřnásobného zdvojení
zdvojení tvých citů mě decimuje

decimuje mé rozechvělé chlopně závor
závor tvé odmítavosti

sněženky

pohyby tvých převislých myšlenek
myšlenek obnažujících prostotu

prostotu opodstatněné nahoty citů
citů v trouchnivějící vějičce

vějičce tvých námluv a jak
jak kudlanka božská věříš

věříš v příšery svého nitra
nitra tvých zapomenutých zákoutí

zákoutí božského jha procítí
procítí česnekem upířích dní.
Autor WAYWARD, 07.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Walentine, Verule, Aťan, NikitaNikaT., Bíša, její alter ego, estrellita, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré dílko ... malučko mi to připomnělo jedno mé, které jsem tak trošku psala ve stejném stylu.

08.03.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.

Skvělé slovní obraty...

07.03.2008 23:50:00 | Bíša

nemáš k ní náhodou ještě hudbu a loďku na vodě?

07.03.2008 19:04:00 | její alter ego

vyjímečně si dovolím oponovat misis voděnce já bych řek
Hmmmmmm...

07.03.2008 18:22:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí