známé a neznámé já

známé a neznámé já

Anotace: ...

dny kreslí mapy
na nebi osudů našich
svádíme souboje
se sokem přetěžkým
se sebou sami
ač není vítězů
bojujme stále
po celou cestu svou
i když jsme slabí
za naše pravé já
čisté a bez předsudků
ta cesta neznámem
to je náš cíl
Autor milan nov, 07.03.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, WAYWARD, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí