Láskolék

Láskolék

Anotace: Krásné a hodné ženy by měl každý hýčkat. A ty nádherné chvíle s nima prožité, by si měl každý schovávat na horší časy... P.S. Však Ty víš... :o)

Chci tě zase potkat
A chci aby si se smála
Chci se Tvojí krásou kochat
A chci aby si o mě stála

Odpověz mi zda můžu to mít
Jestli můžu se Ti dívat do očí
Jestli můžu s Tebou Tvé sny snít
Nebo jestli se Tvá duše zamračí

Mé srdce už dlouho stůně
Jsi moje zakletá princezna
Jsi pro mě milion a jedna vůně
Jsi prostě tak kouzelně líbezná

Vím co si teď myslíš
Vím že za zády máš hrad
Vím že si v něm šťastná
Já jsem Tvůj dobrý kamarád

.
.
.

Krásné chvilky si pamatuju
Ať už to bylo kdekoliv
Šťastná budeš,to vím jistě
Ať už to bude s kýmkoliv
Autor Sigurd II., 07.03.2008
Přečteno 460x
Tipy 4
Poslední tipující: Kallkaa, Radushka, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pro změnu úžasný..:-)

12.03.2008 10:34:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí