Jízda

Jízda

Anotace: ..tak tohle jsou pro mne opravdové chvíle štěstí..=o)

Vítr do vlasů mi šeptá
štěstí u srdce lechtá,
jak pode mnou duní zem
pak já tak štastná jsem.

Když podkovy něžně zvoní
a louky kolem voní,
to srdce se mi rozbuší
jak moc-to nikdo netuší.

Ten rytmus dobře znám
lásku koním přísahám…
Autor Jean89, 07.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí