Myšlenky...

Myšlenky...

Anotace: Někdy, když myslím, že jsem nalezla odpověď, přijde další šedý den a sfoukne ji jako domeček z karet.

Bloudím mezi myšlenkami.
Můj mozek je jak hlavolam,
nejtěžší mezi hlavolamy.
V něm stále bloudím dál.

Otázky však vyplouvají náhle
a zevnitř mě jich stále mnoho zžírá.
Jako mor jež neustane.
Jsem jako netvor, jež zmírá.

Netvor, jež nenáviděn
měl by navždy být.
Ten, jež chce být milován
a lásku nechce skrýt.
Autor Demotivovná Dezorientace, 08.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí