Šedý parťák

Šedý parťák

Anotace: "K" - navěky zůstaneš mnou a já tebeou

Vtiskl přítel svou pac v mou,
co na tom, že byla plyšovou.
A v porovnání s mojí zrníčkem,
však obrovská zato, svým srdíčkem.

Mě nevadí, že srst tělo pokrývá,
že růžový nosík má a je šedivá.
Černýmí korálky pohled upíná,
když hlasitým hlodáním doma uvítá ..

mě ..

Pak nastraží ouška a jednu mlaskavou,
vtiskne mi na tvář, tou pusou plyšovou.
A sedem v rameno zahají den hraní,
teď je jenom ona moje a já zase její.

Nikdy a nikdo se cípkem nevyrovná,
tomu, co malá potkanice mi dává.
Co na tom, že dlouhý ocásek má,
když věrná je a pořád zůstává !

Nejvěrnějším přítelem ze všech !

Tak chyťte se za nos pyšní lidé,
že tvoreček v podobě myšovité,
strčí vás do kapsy úsměvem žlutým,
a svým pohledem, cíleně tupým..

Přiměje přiznat si, blázen jsem !
Když bál jsem se s tvým ocasem,

žít pod jednou střechou !

Díky Ti parťáku v šedivém kožíšku ..
Autor Analisieren, 08.03.2008
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: angel_s.r.o, cevert, excited, d---, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

parádní kousek,mám kámošku s šedivým kožíškem, tak sai vím vcgo 1*

10.03.2008 12:18:00 | cevert

pozdravuj jí.... :)

09.03.2008 22:40:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí