Po nás ať přijde potopa

Po nás ať přijde potopa

Anotace: Láska nebo přátelství? Sami nebo spolu? Život nebo smrt?

Nenech mě v trpké samotě,
natáhni ruku k obloze.
otevři ji naším klíčem,
který je jako my rozpůlen.
Platíme za něj suchými slzami,
bolestí a nesplněnými tužbami.

Proč nejdeme spolu do třpytivého štěstí.
Kde nikdo neuvidí, to co my.
Tu krásu všedního dne,
která se mi s tebou odhaluje.

Objevíš se vždy tak náhle,
jako záblesk jara v lednu.
Ale ani s příchodem dalšího mrazu
v tebe věřit nepřestanu.

Tak daleko a přece tak blízko.
S tebou, ale bez tebe.
Letím, i když padám.
Jdu k tobě, i když od tebe.

Po nás ať přijde potopa.
Autor Morgana la Fay, 08.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký

29.07.2008 03:13:00 | Caracol

Ale jen jako...stejně by mě zajímalo, jak jsi to pochopila...

09.03.2008 23:11:00 | Morgana la Fay

ehm, jako kdybych nevěděla..

09.03.2008 21:05:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí