Křoví

Křoví

Anotace: Dá se o tom různě polemizovat.

Co se všechno skrývá ve křoví,
ne vše o tom člověk ví.
O stínu v pustině někdo sní,
stěží žízní něco sní.

Co se to tamhle hýbe za křovím?
hlasité zvuky napoví.
Proplétá se roští do roští,
had své sídlo opouští.

Křoví tu hraje jako pozadí,
ruka zadek pohladí.
Pornoherec coby křoví se roztouží
při swingers párty souloži.

Je těžké někdy křovím být,
proto budem po svym žít.
Nikdy nevíš, co je za křovím…
…Zvědavost ti napoví…
Autor jehlaspichlas, 09.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, maena, kavec, whiolet, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byl jsi herec nebo divák?

10.03.2008 17:13:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí