Bezmocnost

Bezmocnost

Anotace: je hrozná

Bezmocně doma sedím,
nevyjdu vůbec ven.
Na tebe kradí hledím,
jak ztrácíš se mi
před zrakem.

Na dně svých sil,
na konci cesty,
kolikáté již,
jak dlouho ještě
ponesu svůj kříž.

Já se tu trápím,
šílená bezmocí,
proč,nemohu ti pomoci.
Autor takova, 07.07.2005
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí