K tobě

K tobě

Anotace: Nevím co k tomu napsat, snad jen že za každej komentík budu vděčná

Stojí tam tak sama
vždy časně zrána
Pohled smutný, úsměv žádný
dávno ztratila krok rázný
Měla veselé oči modré
v nich výraz víly dobré
Její smyslné rty
se ke světu pnuly
Výraz měla drzý
stejně jako její vlas zrezlý
Pak ale přišla rána z nebe
když přišla o tebe
Přesně na tomhle místě
tak to bylo jistě
Tobě život vzal
a jí smutek dal
Chodí tu po světě
nohy kam chcete si jděte
Ona by jim velela k tobě
v každé době
K tobě do nebe
aby v náručí sevřela už jen tebe...
Autor Monika Lily Serena, 10.03.2008
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, jesterka, WhiteSkull, cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí