Úkrývá se v horách

Úkrývá se v horách

Anotace: Myšlenka nad tím, jak bychom mohli najít štěstí.

Za horou,
tajemný muž
skrývá se.

Volám jej,
on slyší,
ale neotočí se.

"Vybíráš mi jméno?"
Křičí na mě,
přesto bez pohledu.

Přijdu k němu blíže,
vidím tu zář ale i jiné.
"Ty jsi..."

"Ano, nevidím Tě."
Přesto vím, že se známe.
"Ach ano, moje štěstí,
známe se"
Autor come-past, 10.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, Bíša, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí