Jsem....

Jsem....

Anotace: ...

Slyšíš to ticho,
jež šlape ulicemi..?
Pojď lásko,
zahal mne světlicemi,
vášně citu..

Jsem klaun,
co prahne po potlesku..
Na tvářích závan stesku..
V šapitó bez lesku..
Toužím po třesku..

Jsem střela..
Mířená i nemířená..
Co kamsi dolétne..
Jen k zásahu zpět,
už se nezvedne..padne..

Jsem kytka ohýbaná větrem..
Na louce..
Omývaná světlem
a čekám..
Kdy objeví se hebká ruka..

Co něhou smyje všechna muka..
Bezeslov pohladí..
Přivodí svítání..
Autor labuť, 11.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 0-0, bělásek, estrellita, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Cecilka, NikitaNikaT., vodnař, Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pro každého
je
hebký dotek
už předem
někde stvořený..

Dívej se,
vnímej,
může totiž
objevit se
v přestrojení..

;o)

nádherná!!

11.03.2008 14:42:00 | Cecilka

Pěkný obsah ...

11.03.2008 10:55:00 | NikitaNikaT.

povedené a pěkné:)

11.03.2008 08:26:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí