procházka

procházka

Anotace: myslím, že je hodně procházek

šel jsem ven
a tam procházka
na mě čekala

trochu mě lekala
vlastně jsem si myslel
že v dálce volala

ale pohoda
ta příroda
ta volá
jak z jara

ta čeká
od rána do večera

a procházka
ta stála jak z dubu
ani pusu nezavřela

a tak mi ani nevadilo
že od určitý doby
nikdo mě neviděl
Autor radexk, 11.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Elena Suchomel, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí