City

City

Anotace: nevím co napsat. Tak si to prosím přečtěte a napište mi komentář

Sbírka: LADYfuny for you

ZAMILOVANÁ
Z očí slzy tečou
A srdce mé puká
Miluji tě velká slova
I drsňáka obměkčí.
Láska, to je krásný cit
O dvou lidech
Vypráví
A
Nádherný je pocit. Láska,
Á´la svatba. No není to nádherný konec?

OSAMĚLOST
O tobě před spaním
Snívala jsem
A teď nade mnou
Mramorová deska moje jméno má.
Ě...
Láska neopětovaná
O život mě připravila.
Srdce mé puklo,
Tys byl ten důvod

Sad
Shun me! Without you I feel
Alone. My
Darling
(Smutek-vyhýbáš se mi, bez tebe se cítím osaměla. Můj miláčku)

Smutek
S tebou je mi fajn, bez tebe
Mizerně. Teď nejsem si jistá, že mě miluješ.
Ubíjí mě myšlenka, že odpověď je ne.
Tvé časté a krásné pohledy (patří-li vůbec mě) mi pořád dávají naději.
Elitou jsi pro mě,
Krásný, lesklý drahokam. Nemuč mě prosím.

ZLOST
Zabíjí mě pocit, že
Likviduji a ničím vše a všechny
Okolo
Sebe.
Ta zlost mě ničí.

CIT
Cit nejkrásnější na světě. Co to může být_
Inu to je různé, však pro mě je
To láska.

MILOVAT
Miluješ mě? Tohle chci vědět
I malá naděje nechá mě žít.
Láska je krásná i potvora.
O její existenci často pochybuji. Na mého prince
Na vraném, bílém koni čekám
A on se zatím ,,nenašel'' Vím koho chci, miluji ho,
To on mi dává naději.

ŽÍT
Žiji a nejsem šťastná. Smrt je pro mě vysvobozením.
I láska mě zabíjí. Miluji ho, chci jen jeho
Tak proč mi bere naději?

ŽIVOT
Žít je pro někoho dar, pro mě kdysi také.
I malé zklamání, co se lásky týče, ubíjí mě k smrti.
Válka myšlenek v mojí hlavě vládne
O své místo bojují. Miluji ho ale on nic neříká,
Tak miluješ mě nebo ne?

SNÍT
S tebou i bez tebe
Na tebe myslím. O tobě sním
Í...
Tolik mě mučíš.

SMŮLA
Smolař jsi a smolařem zůstaneš
Měsíc pro tebe nikdy nepřestane svítit.Slunce nikdy nepoznáš.
Ůhhh
Lituji tě. Krásnější věc neznám
A ty, smolař, nikdy slunce nepoznáš.

I LOVE YOU
I
Love you my darling. I have
Odds. You not
Vacate me, pleas.
Everyday I think about
You.
Often I think about you. You are
Unaccauntable.
(Miluji tě. miluji tě můj miláčku. Já mám naději. neopouštěj mě prosím, každý den myslím na tebe. Často myslím na tebe. ty jsi záhadný).
Autor ona ..., 11.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí