Tak blízko a přitom tak daleko

Tak blízko a přitom tak daleko

Anotace: :(

Tak blízko,že slyším tlukot tvého srdce
Tak daleko,že nedotknou se naše ruce.

Tak blízko,až dech člověku se tají
Tak daleko,že naše rty nikdy se nesetkají.

Tak blízko,že dokážu v očích tvých číst
Tak daleko,že nemůžu nosit tě na rukách svých.

Tak blízko jak to jen jde
Tak daleko,že nevidíš,jak miluji tě.
Autor Kytoveček, 11.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A odkud?Zajímalo by mě,kdo píše stejně jak já

11.03.2008 17:22:00 | Kytoveček

To znám :-(

11.03.2008 17:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí