Za Sklem

Za Sklem

Anotace: ..

Nabarvené vlasy na červeno
Ocejchovaní
s kroužky v nose
popíjejí Coca-Colu

Smát se výhružkám
společnosti
Vdechovat svou
cigaretovou sílu

V domě
s pečovatelskou službou
Za zdmi
proskleného Mauzolea

Odsouzeni ke konci
Oni už se nebouří

Závist
pozorující mladé

Občas jen vytáhnou
zažloutlé fotografie
a ochutnávají vzpomínky
s dávno prošlou
trvanlivostí

Než se sami
stanou hlínou
Jako ta na zahrádce
kde okopávají okurky

Generační diváci
Autor jitro, 11.03.2008
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: kryndy, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokrytci

12.03.2008 21:34:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí