Jsi mé srdce

Jsi mé srdce

Anotace: milovat je krásné, štestí bytí

hudba v úších stále zní
stále tvé jméno a tvůj obrys v srdci svém nosím
jsi tak vzdálený a přesto tak blízko
lásko..

neumím lhát né tobě jsi mé srdce
ke komu být tak upřimný
jak lhát sobě sama když v zrcadle jsi ty

víc než dokáži pochopit,
mysl selhává,
jen srdcem můžeš mi ve vzpomínkách znít,
jak ton lásky a spříznění..duší

láska jako štěstí,
jako úsměv na tvé mé tváři
jako dotek tvých dlaní
jako objetí a pocit bezpeční
jako slast na kterou už zapomněla jsem
a připomínat tvoří stesk,
co nemáš nejvíc chceš
Autor Meriel, 12.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí