Lampa /* ,

Lampa /* ,

Anotace: Myslím, že není potřeba slov.

Lampa svítí zbytečně – ta u těch kolejí.
Svítí jen pro opuštěnej chodník…

Seš jedinej, kdo v téhle noci prošel pod ní,
a přesto svítit chce se jí…

Buď rád, že pod ní můžeš jít.

Byls v divadle, hrála se tvá hra.
Na premiéru to nemělo, teď to bylo slabý.
V zákulisí ses ochomejtal,
v tom se shora zřítil mohutnej železnej tah
hned vedle tvý hlavy –
- mohlo tě to zabít...
Byl to zázrak?
Do očistce tebe ještě nechtějí?
Buď rád, že pod tou lampou můžeš jít.

Lampa svítí pro tebe – ta u těch kolejí –
- a pro nikoho jinýho, Ondřeji.
A máš-li na to, jdi, jejím svitem zalit,
staň se lampou pro ty, jež tma halí…
Autor china white, 12.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: Adéla Víchová, seed.misulka, Psavec, Kapika, WhiteSkull, Krokodylekx, drsnosrstej kokršpaněl, Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

staň se lampou.. jj.. ;-)

13.03.2008 09:13:00 | Kapika

zaujals...

12.03.2008 23:05:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Kdo ví, co tohle dílko ve skutečnosti značí... každopádně je moc zajímavé:)

12.03.2008 23:04:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí