Kus něhy

Kus něhy

Anotace: Láska je dobrá věc,jen nesmí se ji člověk bát ať už je jakákoli...

Kus něhy,chtěla bych ti dát,jestli však můžu mohu se jen ptát.Kus svého já,chtěla bych ti dát,aby tě mohlo hřát.Kus svého srdce,chtšla bych ti dát a kouzelným proutkem mávnout,abys mohla se jen smát.Kus svého srdce,chtěla bych ti dát,jestli však můžu,mohu se jen ptát.Když ti bude moc smutno,podíváš se do svého srdce a v něm mě máš.Kus lásky své,chtěla bych ti dát,jestli však můžu,mohu se jen ptát...
Autor M3rryMarta Valenová, 13.03.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí