Rytířem na bílém koni ..

Rytířem na bílém koni ..

Anotace: "K"

Pár řádků, pár vět bez zaváhání,
prázdný pohled a hlavy pokývání.
Úsměv na tváři a víček sevření,
rozprodí v podhrudí silné bušení.

Našla jsem všechno, všecko už mám,
ten teplý pocit, co si ukrývám.
V každičkém záhybu duše i těla,
to jsem si přála, tak moc jsem chtěla !

Právě tohle ..

Když v břiše zatřepají se křídla,
a černou tabuli doplní křída.
A z mračen šedivých vysvitne slunce,
já vím, že jednou, musel si přece !

Přijít...

Jizvy se na duši tak snadno hojí,
když tvoje dlaně, ty moje pojí.
A prsty projedou vlasy hnědé,
zůstavaj smysly, lehce ovíněné ..

láskou tvojí..

Stal si se rytířem na bílem koni,
záchraným kolem na rozbité lodi.
A světlem co vyhnal z koutu stín,
jak snadno ses stal, hrdinou mým.

Tak dál mě zachraňuj, hýčkej a miluj,
s jistotou navěky lásku mi slibuj.
Ať každé ráno mě ten pocit budí,
že jen díky tobě za to mi stojí ..

Pro nás žít dál ..
Autor Analisieren, 13.03.2008
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, Šerák, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

najde a nepustí 1*

14.03.2008 12:01:00 | cevert

Každy ať najde svého rytíře...

13.03.2008 22:17:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí