Sám...

Sám...

Anotace: Básnička vzniklá vlastně dneska brzo ráno- v noci;)... Je o jednom konkrétním "problému", ale dává snad smysl i obecně... Je to vlastně trochu přehozený... Ty postavy... Dost zvláštní, no... Pro mého Naruta... :-*

Jsi můj Noční Sen...
Venku křičí vítr,
skučí listí stromů,
které ještě není...

Drží je ve snění
holé pařáty větví...

Zakletý prostor...

Žijí tam mrtví?
Nebo snad spící?

Jen oko noční sovy-
pohádky bdící
Svítí zas sametem
Za noci...

Větru křídla sviští Nebem,
ne, nemohu si pomoci...
Trochu se bojím
Jeho ostrých úderů, ran...

Tys' někde vysoko, v horách
Beze mě...
(téměř sám)...

Bojím se o tebe- snad
nemůže se Ti nic stát!

Ne, nemá cenu obavy mít
dál nocí bude vítr vát...

a Ty s ním budeš plápolat...
Sám, sám...
Beze mě tak sám...
Autor Helena Buchtová, 13.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, Veselý Drak, B.a.r.b.a.r, kucky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí