Pod horou..

Pod horou..

Anotace: .. bývam sám

Pod horou bývam sám
horou smetí
môj dom som od rodných
nepodedil

oddávna bol som smeť
isto iste
u mňa nič tradične
nie je čisté

ani mi nepáchne
moje bydlo
ruky už odvykli
držať mydlo

stavte sa na kafe
príďte všetci
viem, že tie pozvánky
sú od veci

neprídeš ani Ty
mohol by som
čakať na súcit Tvoj
s takým číslom?

Hlbšie sa zahrabem
tak mi treba
svoj život dožijem
aj bez Teba

pod horou bývam sám
smetí z raja
že som tu s nimi rád
neodtaja

anjeli zametú
rajské dvory
vysypú smeti na
moje nory

poď so mnou do smetí
vyše pása
stáť tíško, do rána
bozkávať sa
Autor Petbab, 13.03.2008
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Psavec, labuť, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, tomastak, Simísek, Traci, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja ťa poznám. A prídem aj na návštevu.

13.03.2008 19:34:00 | tomastak

...já být jí, hned bych šla...

13.03.2008 19:00:00 | Traci

aj dyž je to smutný, nějak se mi to docela vesele přezpívalo... :o)
ty máš nějaký extra číslo domu? ;o)

13.03.2008 18:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí