Upozornění

Upozornění

Anotace: +++

Mé srdce láskou hoří,
já přicválám na bujném oři,
proběhnu všehovšude krajinou,
běda jak myslíš na jinou
mé ostří tě neminou!
Sličná děva co hladí tvé líce,
schytá můj hněv ještě více!

Bolest pocítíš na šíjí,
bílí vlci v lesích zavyjí.
Má pomsta krutá bude
tvá krev ulpí všude
po mým těle!
Autor Certain Expiry, 13.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé:).. snad jen.. trošku moc radikální na můj vkus:)

13.03.2008 21:49:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí