Ulice Londýna

Ulice Londýna

Anotace: ..............

Ulicemi Londýna,
nestvůra se prochází,
noviny o tom píší,
prostitutky strach mají,
kde je jen vraždí,
všech se ptají,
kdy tam zavládne,

pověsti o něm jsou,
muž bez tváře,
městský přízrak,

nikdo neví,
kdo je to,
nikdo neví,
odkud přišel,

jméno však už má…..

Jack Rozparovač

je to netvor,
je to chudák,
tolik otazníků,
/jen/
odpovědi nám scházejí…
Autor Vlk v rouše, 13.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, estrellita, Princezna.Smutněnka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí