Klíč

Klíč

Anotace: ...

Otevírám dveře.
Klíč ale nepasuje,
zkouším druhý - ten červený je.
/Červená... Ta jistě štěstí přinese/
Jenže zámek ani nehne se!!!

...

Ten třetí to být nemůže..
hm... Ledaže...
Zkusím to.

...

Cvak! Je to on!

...

Smutné to zjištění,
že díky lásky jiskření,
na nejdůležitější klíč zapomínám...
Klíč od dveří, za nimiž vaši lásku mám...

Maminko, já nezapomenu,
bretříčku, na Tebe vždycky vzpomenu
/a autíčko Ti přinesu/
a každý den, k vám pro pusu,
vždycky přijdu...
Autor incognita, 13.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí